Отличный вариант для легкого и полезного ужина - запеканка из цветной капусты, зелени и болгарского перца. Также может подаваться на завтрак.
This casserole made from cauliflower, greens and red peppers is an excellent option for a light and healthy dinner or breakfast :)
Ингредиенты:
1 качан цветной капусты
200 мл молока
2 яйца
1ч.л. муки
1 болгарский перец
зелень путрушки, укропа
специи орегано
черный молотый перец
паприка
Цветную капусту разделить на соцветия и отварить в кипящей воде в течении 7-10 минут. Соединить яйца с молоком и мукой, посолить, поперчить и хорошенько взбить венчиком. Перец порезать на мелкие кубики. Зелень измельчить. Стеклянную форму для запекания смазать оливковым маслом, выложить отваренную цветную капусту, перец и зелень, равномерно распределить и залить смесью из молока и яиц. Сверху посыпать паприкой и орегано. Выпекать при температуре 180C до готовности (примерно полчаса). Разрезать на квадратные порции и подавать.
Приятного аппетита!
Ingredients:
1 cauliflower head
200 ml of milk
2 eggs
1 tsp of flour
1 red pepper
some greens (parsley, dill)
some oregano seasoning
some black pepper
some paprika
Cook the cauliflower in some boiling water for about 7-10 minutes. Mix the milk, the eggs and the flour, add some salt and pepper. Mix everything together. Cut the red pepper into small pieces. Chop the greens. Put some oil on a glass pan. Put the cauliflower, the red pepper and the greens. Pour the milk and eggs mix. Sprinkle some paprika and oregano seasoning on the top. Bake at 180C (350F) until it is ready (for about half an hour). Cut the casserole into serving pieces and serve.
Bon appétit!
This casserole made from cauliflower, greens and red peppers is an excellent option for a light and healthy dinner or breakfast :)
Ингредиенты:
1 качан цветной капусты
200 мл молока
2 яйца
1ч.л. муки
1 болгарский перец
зелень путрушки, укропа
специи орегано
черный молотый перец
паприка
Цветную капусту разделить на соцветия и отварить в кипящей воде в течении 7-10 минут. Соединить яйца с молоком и мукой, посолить, поперчить и хорошенько взбить венчиком. Перец порезать на мелкие кубики. Зелень измельчить. Стеклянную форму для запекания смазать оливковым маслом, выложить отваренную цветную капусту, перец и зелень, равномерно распределить и залить смесью из молока и яиц. Сверху посыпать паприкой и орегано. Выпекать при температуре 180C до готовности (примерно полчаса). Разрезать на квадратные порции и подавать.
Приятного аппетита!
Ingredients:
1 cauliflower head
200 ml of milk
2 eggs
1 tsp of flour
1 red pepper
some greens (parsley, dill)
some oregano seasoning
some black pepper
some paprika
Cook the cauliflower in some boiling water for about 7-10 minutes. Mix the milk, the eggs and the flour, add some salt and pepper. Mix everything together. Cut the red pepper into small pieces. Chop the greens. Put some oil on a glass pan. Put the cauliflower, the red pepper and the greens. Pour the milk and eggs mix. Sprinkle some paprika and oregano seasoning on the top. Bake at 180C (350F) until it is ready (for about half an hour). Cut the casserole into serving pieces and serve.
Bon appétit!
No comments:
Post a Comment