Предлагаю вам очередной рецептик вкусняшки к чаю))) Такими темпами нам с вами скоро придется дружно садиться на диету))) Ну ничего, пока зима, можно себя немного и побаловать)) Итак, готовим вот такую вот аппетитную сладкую колбаску!
I would like to share with you one more recipe of something sweet :) I guess we will have to start dieting soon after all these desert recipes:) Don't worry, we can spoil ourselves during the winter time. So, let's make this delicious chocolate cookie roll!
Ингредиенты:
Печенье (например, "Юбилейное") — 600 г
Масло сливочное — 200 г
Какао-порошок — 2 ст. л.
Молоко — 1/2 стак.
Сахар — 1 стак.
Печенье раскрошить руками до мелких кусочков и крошки. Какао смешать с сахаром. Масло нарезать кусочками и растопить в кастрюльке на слабом огне, добавить молоко, всыпать какао с сахаром. Нагревать, помешивая, пока сахар полностью не растворится (но не кипятить!). Снять с огня, перемешать с раскрошенным печеньем до получения густой массы. Скатать колбаски, завернуть их в пищевую пленку и убрать в холодильник на 6 часов. Нарезать, как колбасу.
Так же можно добавлять вместе с печеньем изюм, орехи или цукаты.
Приятного аппетита!
Ingredients:
600 g of any cookies (for example, "Maria")
200 g of butter
2 tbsp of cacao
1/2 cup of milk
1 cup of sugar
Crumble the cookies with your hands into small pieces. Mix the cacao and the sugar together. Cut the butter into pieces and melt it in a pot on low heat; mix the milk and the cacao with the sugar into the molten butter. Cook while stirring constantly until the sugar has fully dissolved (don't boil!). Turn the heat off. Mix this unfinished dough with the crumbled cookies until it is thick and consistent. Roll the dough into a few rolls, wrap them in a food bag and put in a fridge for about 6 hours. When ready, cut the rolls into slices and enjoy!
You can also add some raisins, nuts or fruit into the mix with the crumbled cookies.
Bon appétit!
I would like to share with you one more recipe of something sweet :) I guess we will have to start dieting soon after all these desert recipes:) Don't worry, we can spoil ourselves during the winter time. So, let's make this delicious chocolate cookie roll!
Ингредиенты:
Печенье (например, "Юбилейное") — 600 г
Масло сливочное — 200 г
Какао-порошок — 2 ст. л.
Молоко — 1/2 стак.
Сахар — 1 стак.
Печенье раскрошить руками до мелких кусочков и крошки. Какао смешать с сахаром. Масло нарезать кусочками и растопить в кастрюльке на слабом огне, добавить молоко, всыпать какао с сахаром. Нагревать, помешивая, пока сахар полностью не растворится (но не кипятить!). Снять с огня, перемешать с раскрошенным печеньем до получения густой массы. Скатать колбаски, завернуть их в пищевую пленку и убрать в холодильник на 6 часов. Нарезать, как колбасу.
Так же можно добавлять вместе с печеньем изюм, орехи или цукаты.
Приятного аппетита!
Ingredients:
600 g of any cookies (for example, "Maria")
200 g of butter
2 tbsp of cacao
1/2 cup of milk
1 cup of sugar
Crumble the cookies with your hands into small pieces. Mix the cacao and the sugar together. Cut the butter into pieces and melt it in a pot on low heat; mix the milk and the cacao with the sugar into the molten butter. Cook while stirring constantly until the sugar has fully dissolved (don't boil!). Turn the heat off. Mix this unfinished dough with the crumbled cookies until it is thick and consistent. Roll the dough into a few rolls, wrap them in a food bag and put in a fridge for about 6 hours. When ready, cut the rolls into slices and enjoy!
You can also add some raisins, nuts or fruit into the mix with the crumbled cookies.
Bon appétit!
2 comments:
Cocoa
Actually it can also be called "cacao": http://en.wikipedia.org/wiki/Cocoa_powder
http://www.navitasnaturals.com/products/cacao/cacao-powder.html
but thank you anyway!
Post a Comment