Вкусный и питательный суп-пюре из брокколи. Этот суп очень подходит тем, кто сидит на диете или просто следит за тем, что ест. Для того чтобы как можно лучше сохранить у брокколи ее вкусовые качества, необходимо соблюдать одно-единственное правило – ни в коем случае не переваривайте суп.
Broccoli soup is very delicious and nutritious. This is for those of you who are on a diet or who simply watch what they eat. In order to save as many vitamins as possible in the broccoli you should remember about one rule - do nor overcook the soup.
Ингредиенты:
300 г брокколи
1 стакан молока
1 картофель
1 лук-порей
соль, специи по вкусу
Брокколи моем, обсушиваем. Картофель чистим и нарезаем брусочками. Лук-порей нарезаем широкими кольцами. В кастрюлю вливаем стакан воды, добавляем подготовленные овощи и варим 10 минут на среднем огне. Суп остужаем и взбиваем в блендере. Перекладываем в кастрюлю и доводим до кипения. Вливаем молоко, солим, перчим и хорошо перемешиваем. Выключаем и даем настояться 10 минут. Разливаем по тарелкам и наслаждаемся нежным, полезным и низкокаллорицным супчиком)
P.S. По желанию можно сварить суп на курином бульоне.
Приятного аппетита!
Ingredients:
300g of broccoli
1 cup of milk
1 potato
1 leek
a pinch of salt and pepper
Wash and dry the broccoli. Peel the potato and cut it into pieces. Cut the leek into rings. Boil the vegetables in a pot with a cup of water for about 10 minutes on medium high, cool and blend in a blender. Pour the soup into the pot, bring to a boiling point and add some milk, a pinch of salt and some pepper. Take it off the stove and let it stay for 10 minutes. Pour the soup into plates and enjoy this tender, healthy and low-caloried soup :)
P.S. If you want you can cook this soup with some chicken bullion.
Bon appétit!.
Broccoli soup is very delicious and nutritious. This is for those of you who are on a diet or who simply watch what they eat. In order to save as many vitamins as possible in the broccoli you should remember about one rule - do nor overcook the soup.
Ингредиенты:
300 г брокколи
1 стакан молока
1 картофель
1 лук-порей
соль, специи по вкусу
Брокколи моем, обсушиваем. Картофель чистим и нарезаем брусочками. Лук-порей нарезаем широкими кольцами. В кастрюлю вливаем стакан воды, добавляем подготовленные овощи и варим 10 минут на среднем огне. Суп остужаем и взбиваем в блендере. Перекладываем в кастрюлю и доводим до кипения. Вливаем молоко, солим, перчим и хорошо перемешиваем. Выключаем и даем настояться 10 минут. Разливаем по тарелкам и наслаждаемся нежным, полезным и низкокаллорицным супчиком)
P.S. По желанию можно сварить суп на курином бульоне.
Приятного аппетита!
Ingredients:
300g of broccoli
1 cup of milk
1 potato
1 leek
a pinch of salt and pepper
Wash and dry the broccoli. Peel the potato and cut it into pieces. Cut the leek into rings. Boil the vegetables in a pot with a cup of water for about 10 minutes on medium high, cool and blend in a blender. Pour the soup into the pot, bring to a boiling point and add some milk, a pinch of salt and some pepper. Take it off the stove and let it stay for 10 minutes. Pour the soup into plates and enjoy this tender, healthy and low-caloried soup :)
P.S. If you want you can cook this soup with some chicken bullion.
Bon appétit!.
No comments:
Post a Comment