Wednesday, January 11, 2012

Porridge with pumpkin recipe (рецепт пшенной каши с тыквой)

Любимая и всеми известная с детства каша, очень вкусная и полезная! Предлагаю рецептик каши с тыквой, изюмом и медом. Пальчики оближешь!))

Porridge is very healthy and delicious and is recommended if you are dieting or to help with gastronomical ailments.  I would like to share with you a recipe of the millet porridge with pumpkin, raisins and honey.

Ингридиенты:
пшенная крупа
тыква
изюм
мед
Пшенную крупу хорошо промыть несколько раз холодной водой. Тыкву порезать на небольшие кусочки. Залить крупу и тыкву водой из расчета 1 часть пшена с тыквой к 2 частям воды. Варить в течение 15-20 минут. За 5 минут до готовности добавить изюм. Подавать кашу с медом.
Приятного аппетита и отличного дня!

Ingredients:
millet grain
pumpkin
some raisins
some honey
Wash the millet grains a few times with some cold water. Cut the pumpkin into small pieces. Cover the millet grains and the pumpkin with some water (the proportion is 1 to 2 - 1 part millet and pumpkin to 2 parts water). Cook it for about 15-20 minutes. 5 minutes before it is ready add some raisins. Serve the porridge with some honey.


Bon appétit and have a nice day!

No comments: