Tuesday, December 20, 2011

Stuffed vegetables recipe (рецепт фаршированных овощей)

А вот еще один рецептик к вашему праздничному столу. Запеченные овощи, фаршированные мясом (это может быть мякоть индейки, курицы или просто фарш). Можно даже использовать грибы в качестве начинки. Эксперементируйте.

Here is one more recipe that will be perfect addition to your holiday table - Baked vegetables staffed with meat (you can use turkey meat, chicken or ground meat), you can even use mushrooms. Experiment! Try different things!


Для этого блюда вам понадобится:
сведие офощи (болгарский перец, помдоры, цукини)
мясо/фарш/грибы
лук
твердый сыр
зелень (петрушка или укроп)
Приготовим начинку. Пережарим мясо (фарш, грибы - что вы выбрали) с луком и специями на оливковом масле. Овощи промываем, очищаем от внутренностей. Нафаршировываем начинкой. Каждый овощ посыпаем тертым сыром. Выпекаем в духовке при температуре 180C до готовности. Овощи готовы, когда сыр подрумянится. Подаем на стол, украсив зеленью.

For this recipe you will need:
fresh vegetables (bell peppers, tomatoes, zukini)
meat/ ground meat/ mushrooms
an onion
some cheese
some greens (parsley or dill)
Make some filling: fry the meat (ground meat, mushrooms - whatever you chose) with onion, seasoning and some olive oil. Wash the veggies and remove the insides. Stuff them with the filling. Put some ground cheese on top of every veggie.  Bake the veggies at a temperature of 180C (350F) until the cheese is golden-brown. Decorate them with some greens and serve. 




Приятного аппетита!

Bon appétit!

No comments: