Thursday, December 22, 2011

Asparagus wraped in prosciutto recipe (рецепт спаржи в прошутто)

Привет! Продолжаем тему новогодних праздников и интерессных решений к вашему праздничному столу. Сегодня хочу поделиться с вами рецептом оригинальной закуски из спаржи и прошутто. Да и рецептом-то это назвать сложно, т.к. ничего замысловато здесь нет))

Hi! In the spirit of the holidays, let's continue with a few other interesting recipes for your holiday table! Today I want to share with you with an original appetizer recipe made from asparagus and prosciutto. You can't really call this a "recipe", because there is nothing convoluted in this dish, however, it's still delicious!


Вам понадобится всего 2 ингредиента: спаржа и прошутто. 
Спаржу промыть, разрезать веточки пополам. 2 части спаржи заворачиваем в прошутто. Получившиеся рулетики разложить на смазанной противне и запекать в духовке, пока спаржа не станет мягкой (периодически проверять зубочисткой), а прошутто не зарумянится. Подавать можно как горячими, так и холодными. Они одинаково вкусные в любом виде.

Приятного аппетита и отличных праздников!

You will need just 2 ingredients: some asparagus and some prosciutto. Wash the asparagus, cut each piece into 2 pieces and wrap each piece in prosciutto. Place the rolls on a baking sheet and bake until the asparagus and the prosciutto are ready (you can occasionally check if they are ready with a toothpick). You can serve this dish ether warm or cold. It is delicious in both case.

Bon appétit! Happy Holidays!

No comments: