Monday, November 19, 2012

Baked baby potatoes resipe (рецепт запеченого мини картофеля)

Baked baby potatoes are an excellent side dish, which goes perfect with both, meat and fish. It is also good for holiday dinners or simple dinners with your family. The baby potatoes are so easy to cook, that you will have a lot of time to work on other dishes while they are baking :)

Запеченный в оливковом масле мини - картофель послужит отличным гарниром как для мясных, так и рыбных блюд, как для обыкновенного ужина, так и для праздничного стола. А приготовление настолько простое, что у вас останется будет уйма времени заниматься другими блюдами, пока ваша картошечка в духовке))


There is no need to count the ingredients in this recipe :) Thoroughly wash the baby potatoes in some cold water. Abundantly sprinkle them with olive oil.  Salt and pepper them. Bake the potatoes on a rack at 180C (350F) until they are golden brown. Serve with some chopped fresh dill.

Bon Appétit!

Ингредиенты в этом рецепте перечислять нет необходимости) Хорошенько промываем мини-картофель в холодной воде и высыпаем его в миску. Обильно сбрызгиваем оливновым маслом, солим, перчим, перемешиваем и выкладываем на противень. Выпекаем при температуре 180С до золотистой корочки. При подачи посыпать рубленным укропом.

Приятного аппетита!

No comments: