Думаю, большинство из вас обожает домашние котлетки. Сочные, свежие, ароматные! Напоминают детство, не правда ли?)) Каждый лепит котлетки по своему рецепту, который, как правило, перешел от мамы) Хочу поделиться рецептом, по которому готовлю котлетки я))
I think everybody loves homemade cutlets. They are juicy, fresh and aromatic! They remind you of your childhood, don't they? :) Everyone has their own recipe, which usually came from their mom. I would like to share with you my recipe which I use all the time.
Ингредиенты:
500 г фарша (свинина + говядина)
200 г белого хлеба
1 ст. молока
1 луковица
1 яйцо
1 зубчик чеснока
соль, перц по вкусу
50 г очищенных семечек подсолнечника
Хлеб размочить в молоке, хорошо отжать и добавить к фаршу. Посолить, поперчить, добавить яйцо, мелко порубленный лук, семечки и хорошо перемешать. Сформировать котлетки сведнего размера. Обжарить на раскаленной сковороде, 5 минут на одной стороне, затем котлеты перевернуть, убавить огонь до минимального, накрыть скородку крышкой и жарить до готовности (минут 15). Подавать с вашим любимым гарниром. Очень хорошо котлетки сочетаются с катрофельным пюре. Также мне нравится сочетание котлеток с гречкой.
Приятного аппетита!
Ingredients:
500g of ground meat (pork + beef)
200g of white bread
1 cup of milk
1 onion
1 egg
1 glove of garlic
some salt and pepper
50g of sunflower seeds
Soak the bread in some milk. Compress it and add to the ground meat. Add salt and pepper. Add the eggs, finely cut onions and some sunflower seeds. Mix everything together. Mold some middle size cutlets. Fry them on a hot pan for 5 minutes on one site, then flip them, reduce the heat and fry for about 15 minutes more, until they are ready. Serve with your favorite side dish. They go well with mashed potato. I also like the combination of cutlets with buckwheat.
Bon appétit!
I think everybody loves homemade cutlets. They are juicy, fresh and aromatic! They remind you of your childhood, don't they? :) Everyone has their own recipe, which usually came from their mom. I would like to share with you my recipe which I use all the time.
Ингредиенты:
500 г фарша (свинина + говядина)
200 г белого хлеба
1 ст. молока
1 луковица
1 яйцо
1 зубчик чеснока
соль, перц по вкусу
50 г очищенных семечек подсолнечника
Хлеб размочить в молоке, хорошо отжать и добавить к фаршу. Посолить, поперчить, добавить яйцо, мелко порубленный лук, семечки и хорошо перемешать. Сформировать котлетки сведнего размера. Обжарить на раскаленной сковороде, 5 минут на одной стороне, затем котлеты перевернуть, убавить огонь до минимального, накрыть скородку крышкой и жарить до готовности (минут 15). Подавать с вашим любимым гарниром. Очень хорошо котлетки сочетаются с катрофельным пюре. Также мне нравится сочетание котлеток с гречкой.
Приятного аппетита!
Ingredients:
500g of ground meat (pork + beef)
200g of white bread
1 cup of milk
1 onion
1 egg
1 glove of garlic
some salt and pepper
50g of sunflower seeds
Soak the bread in some milk. Compress it and add to the ground meat. Add salt and pepper. Add the eggs, finely cut onions and some sunflower seeds. Mix everything together. Mold some middle size cutlets. Fry them on a hot pan for 5 minutes on one site, then flip them, reduce the heat and fry for about 15 minutes more, until they are ready. Serve with your favorite side dish. They go well with mashed potato. I also like the combination of cutlets with buckwheat.
Bon appétit!
No comments:
Post a Comment