Еще один вариант очень вкусной и аппетитной закуски - фаршированные шампиньоны, запеченные под сыром.
Here is another variation of a very delicious appetizer that looks as good as it tastes! Stuffed champignon mushrooms baked with cheese.
Ингридиенты:
крупные шампиньоны - 500г
яйца - 3 шт
лук - 1 шт
майонез - 2 ст. ложки
твердый сыр - 150г
Шампиньоны промыть, срезать ножки. Мелко порубить лук и обжарить вместе с мелко порезанными ножками от шампиньонов до золотистого цвета. Яйца отварить и натереть на крупной терке. Перемешать яйца с луком и ножками от шампиньонов, посолить, поперчить и заправить майонезом. Нафаршировать получившейся начинкой шляпки от шампиньонов. Застелить противень перманентом и выложить туда шампиньоны. Каждую шляпку посыпать тертым сыром. Выпекать при температуре 180C до золотистого цвета сыра.
Приятного аппетита!
Ingredients:
500 g champignons (large)
3 eggs
1 onion
2 tbsp of mayonnaise
150 g of hard cheese
Wash the mushrooms and cut off the stems. Chop the onion and fry it with the mushroom stems until they are golden-brown. Boil the eggs and ground them. Mix together the eggs, the onion and the stems. Add some salt and pepper. Mix the mayo in. Stuff the mushroom heads with this stuffing. Place the stuffed mushroom heads on a baking sheet. Put some ground cheese on top of every mushroom head. Bake the stuffed mushroom heads with the cheese on top at 180С (350F) until the cheese is golden-brown.
Bon appétit!
Here is another variation of a very delicious appetizer that looks as good as it tastes! Stuffed champignon mushrooms baked with cheese.
Ингридиенты:
крупные шампиньоны - 500г
яйца - 3 шт
лук - 1 шт
майонез - 2 ст. ложки
твердый сыр - 150г
Шампиньоны промыть, срезать ножки. Мелко порубить лук и обжарить вместе с мелко порезанными ножками от шампиньонов до золотистого цвета. Яйца отварить и натереть на крупной терке. Перемешать яйца с луком и ножками от шампиньонов, посолить, поперчить и заправить майонезом. Нафаршировать получившейся начинкой шляпки от шампиньонов. Застелить противень перманентом и выложить туда шампиньоны. Каждую шляпку посыпать тертым сыром. Выпекать при температуре 180C до золотистого цвета сыра.
Приятного аппетита!
Ingredients:
500 g champignons (large)
3 eggs
1 onion
2 tbsp of mayonnaise
150 g of hard cheese
Wash the mushrooms and cut off the stems. Chop the onion and fry it with the mushroom stems until they are golden-brown. Boil the eggs and ground them. Mix together the eggs, the onion and the stems. Add some salt and pepper. Mix the mayo in. Stuff the mushroom heads with this stuffing. Place the stuffed mushroom heads on a baking sheet. Put some ground cheese on top of every mushroom head. Bake the stuffed mushroom heads with the cheese on top at 180С (350F) until the cheese is golden-brown.
Bon appétit!
No comments:
Post a Comment