Специально для тех, кому надоели однообразные завтраки и кто хочет попробовать что-то новое, предлагаю вариант очень вкусных сметанных уголочков, на приготовление которых у вас уйдет не больше 5 минут!
I decided to post this here for those of you who are tired of the usual breakfast of milk and cereal and wanted to try something new. I suggest this very easy to prepare recipe of sour creme crepes. It only takes 5 minutes to make. Try yourselves and tell me how you like them!
Ингрeдиенты (на 4 уголочка):
I decided to post this here for those of you who are tired of the usual breakfast of milk and cereal and wanted to try something new. I suggest this very easy to prepare recipe of sour creme crepes. It only takes 5 minutes to make. Try yourselves and tell me how you like them!
Ингрeдиенты (на 4 уголочка):
Яйцо - 1 шт
Мука - 1 ст. л.
Сметана - 2 ст. л.
Сыр твeрдый
Яйцо растереть с мукой, посолить, добавить сметану - все хорошо взбить. Вылить смесь на смазанную разогретую сковородку (огонь средний) и закрыть крышкой. Через 1-2 минуты перевернуть блин (сочень) на другую сторону и, пока томится, сверху присыпать тертым сыром, чтобы он расплавился. Разрезать сочень на 4 части и свернуть уголочками. Завтрак готов!
Яйцо растереть с мукой, посолить, добавить сметану - все хорошо взбить. Вылить смесь на смазанную разогретую сковородку (огонь средний) и закрыть крышкой. Через 1-2 минуты перевернуть блин (сочень) на другую сторону и, пока томится, сверху присыпать тертым сыром, чтобы он расплавился. Разрезать сочень на 4 части и свернуть уголочками. Завтрак готов!
Приятного аппетита и хорошего дня!
Ingredients (for 1 big crepe)
1 egg
1 tbs of flour
2 tbs of sour creme
Some cheese
Mix the egg with the flour. Salt a little and add the sour creme. Mix everything well with a fork. Pour the mixture in a hot pan, cover with a lid and fry for about 1-2 min at a medium temperature. Then, flip the crepe and put some grated cheese on top. Cover the pan with a lid and fry the crepe some more until the cheese melts. Cut the crepe into 4 pieces and fold them into triangles. Your breakfast is ready!
Bon appétit and have a good day!
Ingredients (for 1 big crepe)
1 egg
1 tbs of flour
2 tbs of sour creme
Some cheese
Mix the egg with the flour. Salt a little and add the sour creme. Mix everything well with a fork. Pour the mixture in a hot pan, cover with a lid and fry for about 1-2 min at a medium temperature. Then, flip the crepe and put some grated cheese on top. Cover the pan with a lid and fry the crepe some more until the cheese melts. Cut the crepe into 4 pieces and fold them into triangles. Your breakfast is ready!
Bon appétit and have a good day!
No comments:
Post a Comment