Блюда из рыбы не только вкусные, но и очень полезные! Особенно если рыбка была приготовлена в духовке, а не пожарена на сковороде с маслом.
Fish is not only delicious, but is also very healthy! Especially when the fish was prepared in an oven, instead of fried on a pan with oil.
соль
перец
Рыбу нарезать небольшими кусочками, посолить, поперчить, оставить на 30
минут. Лук нарезать полукольцами. Морковь нарезать тонкими ломтиками. У перца
удалить семена, нарезать соломкой. Картофель почистить, нарезать тонкими
ломтиками. На фольгу выложить кусочки рыбки. На рыбку выложить картофель. Затем
лук. Морковь. Перец. Немного посолить и посыпать орегано или вашими любимыми специями. Хорошо завернуть фольгу. Выложить на
противень, поставить в духовку. Запекать при температуре 180 градусов, около
часа. За 10 минут до готовности раскрыть фольгу и дать рыбе с овощами немного подрумянится. Подавать рыбу, красиво выложив горкой на тарелке.Приятного аппетита!
Ingredients:
500 g of fish filet (perch, tilapia, pangasius, saffron cod or other)
500 g of potatoes
350 g of bell pepper
200 g of carrot
200 g of onion
some salt
some pepper
Cut the fish into small pieces, salt and pepper it and let it be for 30 minutes to let the salt and pepper soak in. Cut the onion into semi-rings. Cut the carrot into thin pieces. Take the seeds out of the bell pepper and cut it into thin pieces. Place the fish on a foil sheet, add the potatoes, onion, carrot and bell pepper. Salt everything and add some oregano seasoning (or your favorite seasonings). Tightly wrap everything in foil. Bake at 180C (350F) for about an hour. 10 minutes before the fish is ready, open the foil and leave the fish in the oven to finish cooking. Present the fish beautifully served on a plate.
Bon appétit!
No comments:
Post a Comment